Bible Kids Camp

/

I BCC Østfold er det et rikt aktivitetstilbud til barn og ungdom, og Bible Kids er en del av dette tilbudet. Bible Kids er navnet på barnesatsningen i BCC, og her får barna lære bibelhistorie på en engasjerende og innovativ måte som fenger dem på deres aldersnivå. Bible Kids er delt i tre grupper; Bible Kids Juniors for de som er under skolealder, Bible Kids Explorers for barn i skolealder opp til 11 år, og Tweens som er for alle barn på 12 år, som en forberedelse til å bli ungdom.

Foruten filmer og aktiviteter som barna gjør gjennom året, lages det også to ekstra spennende samlinger hvert år, der barna skal være med på en tidsreise. Tidsreisene består i en lengre spillefilm med engasjerende oppgaver imellom. Barna blir delt inn i grupper på mellom fem og ti barn, som ser filmen sammen og løser oppgavene enten på PC eller i det fysiske rommet de er i.

I høst hadde vi Bible Kids Explorers Camp for første gang. Dette var et skikkelig høydepunkt for alle barna – en dag tilrettelagt spesielt for dem. Denne dagen skulle de lære mer om historien om Kong Josija, om hvordan han var en gudfryktig konge som bygde opp tempelet i Jerusalem, men først møttes alle på Furuheim for en kort introduksjon av dagen. Det var pyntet med ballonger, dekte bord og lys, og alle barna fikk hver sin t-skjorte og drikkeflaske med logo på. Ca. 40 mentorer var med denne dagen, og barna kjørte så i grupper til sine besøkshjem der de gjennomførte tidsreisen og fikk servert lunsj.

I tillegg til bibelhistorie, var dagen spekket med ulike aktiviteter som trampolinepark, badeland, Pokemon Go og bowling. Barna fikk selv velge hva de ønsket å gjøre, og etter endt aktivitet dro alle tilbake på Furuheim til taco-buffet, sang og et kort barnemøte før dessert med is. Dette var en skikkelig suksess, og barna var storfornøyde og slitne da de dro hjem for dagen.