Frivillig innsats under BUKs sommercamp

/

Tidenes første sommercamp

BUK (Brunstad Ungdomsklubb) arrangerte i år for første gang sommercamp, og for våre drøyt 140 lokale medlemmer som deltok ble det en flott opplevelse. Ca et halvt år før campen ble BUKs lokalforening i Østfold spurt om å arrangere avslutningsfesten på campen, og i samarbeid med BCC Østfold stilte mange frivillige for å gjennomføre oppgaven. De organiserte alt av innholdet, fra stemningsfull bålkveld, konsert, grillmat, konkurranser og trylleshow. 

Å tenke stort

Med over 4000 deltakere må man tenke stort, og det var høye forventninger og høyt ambisjonsnivå å innfri. Janine Nyquist har vært prosjektleder for arrangementet.

– Det har vært mye jobb, mange detaljer på en gang, og mye å finne ut av. For oss var det viktig å levere en fest som blir høydepunkt og en fin markering for å avslutte en utrolig flott camp. Det kjennes bra å være til nytte og for oss som lokal forening er det viktig å være med og bidra for fellesskapet, sier Janine Nyquist, prosjektleder.

Det har vært mye jobb, mange detaljer på en gang, og mye å finne ut av. For oss var det viktig å levere en fest som blir høydepunkt og en fin markering for å avslutte en utrolig flott camp. Det kjennes bra å være til nytte og for oss som lokal forening er det viktig å være med og bidra for fellesskapet.

Janine Nyquist, prosjektleder

Mange hjelpende hender

Mange foreldre og voksne var engasjerte både før, under og etter festen, og totalt var nærmere 150 frivillige engasjert de to dagene.