Ungdomstur til Sørlandet


Helgen 25-27. august ble det arrangert en tur for alle ungdommene i BCC Østfold. Denne gangen var vi så heldige å være invitert på besøk til BCC Sørlandet, som hadde planlagt et fantastisk program for ungdommene.

/

Fredag 25. august klokken 17 møtte ungdommen opp på Furuheim for felles avreise. Fire timer senere ble de ble ønsket velkommen med varm suppe da de ankom Kalvild gård i Lillesand, menighetsstedet til BCC Sørlandet. Sørlands-ungdommen hadde forberedt en morsom velkomstkveld med både leker og danseshow, hvor østlendingene fikk en smakebit av ekte sørlandsk kultur. Turen gikk deretter videre til flere av våre venner på Sørlandet, som hadde åpnet hjemmene sine for ungdommen.

Lørdagen startet med en god frokost hos de ulike vertene, før det bar videre til dagens aktiviteter. Her kunne ungdommene velge å delta i en fartsfylt gokart-konkurranse eller dra på en forfriskende tur på sjøen. For de som valgte å utforske skjærgården på Sørlandet, viste været seg fra sin beste side, og det ble kjøring med vannscooter, ulike sommeraktiviteter og et krevende rebusløp. På kvelden var det duket til fest på Kalvild hvor oppbyggelse, underholdning, samfunn og god mat var på menyen, før kvelden ble rundet av med bålpanner og sing-along.

På søndagen fikk ungdommen delta på et oppbyggelig søndagsmøte med vennene på Sørlandet, og felles bespisning på Kalvild hvor ungdommen kunne bli bedre kjent med unge og eldre i menigheten på Sørlandet. Vi ser tilbake på en opplevelsesfylt og minnerik helg i Lillesand, og takker så hjertelig menigheten og særlig ungdommen på Sørlandet for et fantastisk opplegg og mange nye, gode vennskap.